Pentru ca un site web sa fie functional si administrabil se instaleaza un pachet de software, in acest caz platforma WordPress.

Acest serviciu presupune ca dumneavoastra sa aveti deja domeniu web cumparat si gazduirea acestuia sa fie activa pe un server.

Daca exista domeniu web, gazduirea pe server este activa si pachetul de software Worpress este instalat se trece la instarea temei.
Va punem la dispozitie sa alegeti din o multitudine de teme care se potrivesc cerintelor dumneavoastra.

In general, temele disponibile pentru site-uri web sunt in limba engleza si vin cu un continut propriu de articole, imagini (cu titlu de exemplu).

Din acest motiv este necesar ca tema sitelui sa fie personalizata in limba romana si sa se adauge continut propriu pus la dispozitie de catre dumneavoastra (articole, poze, s.a.m.d.).

Aveti posibilitatea sa ne solicitati crearea de continut pentru site. In acest caz va rugam sa accesati oferta noastra de Web Design.

Acest serviciu este necesar pentru ca dumneavoastra sa va familiarizati cu operarea si administrarea platformei Worpress.

Pentru inceput va vom arata cateva notiuni de baza astfel incat, pe viitor, sa puteti administra site-ul web cu usurinta.

In cazul in care doriti sa va punem la dispozitie lunar acest serviciu oferindu-va mai multe ore de training si consultanta, va rugam sa ne contactati.

Pentru ca un site sa fie live este necesar ca acesta sa fie gazduit pe un server.
Va oferim gazduire pe un server web profesional prin intermediul partenerului nostru, Romarg.

Abonamentul pe un an include un spatiu de stocare de 1 GB si un trafic lunar maxim de 20 GB; modul de administrare cPanel, propriile casute de email (cu numele dorite de dumneavoastra), baze de date MySQl, subdomenii, conturi FTP.

Puteti alege numele de domeniu pentru site-ul dumneavoastra. Alegeti intre extensiile disponibile: .ro .com .org .net .eu .biz .fr .be .lu .ch , samd.

Numele de domenii cu extensii cu extensia .ro se cumpara pe viata, celelalte extensii trebuiesc platite in fiecare an (pentru anii urmatori veti plati aproximativ 10 eur / an).

Ce pachet mi se potriveste?

Detin domeniu web am si gazduire; vreau doar sa-mi instalati softul WordPress, tema si sa-mi personalizati site-ul -> Alege Pachet A
Detin domeniu web, NU am gazduire pe server; vreau sa-mi gazduiti site-ul, instalati softul WordPress, tema si sa-mi personalizati site-ul -> Alege Pachet B
Vreau un site de la zero! Nu detin nici domeniu, nici gazduire si nici altele. -> Alege Pachet C