Google Analytics permite analiza site-ului dumneavoastra din foarte multe puncte de vedere, in general, cele legate de traficul generat de site-ul dumneavoastra.

Deasemenea raportele pe care le genereaza, va ajuta sa luati decizii in ceea ce priveste optimizarea site-ul dumneavoastra.

* Acest pachet de servicii presupune doar inscrierea site-ului dumneavoastra in Google Analytics. Pentru o varianta elaborata optati pentru Pachetul C.

Google Web Master Tools permite obtinerea de rapoarte cu privire la faptul cum este inteles site-ul dumneavoastra de catre Google.

In baza acestor rapoarte se pot lua decizii cu privire la optimizarea site-ului dumneavoastra.

* Acest pachet de servicii  presupune doar inscrierea site-ului dumneavoastra in Google Web Master Tools. Pentru o varianta elaborata optati pentru Pachetul C.

Facebook – cea mai cunoscuta si accesata retea de socializare, va permite sa va promovati site-ul dumneavoastra intr-un mediu online extrem de activ.

* Acest pachet de servicii  presupune doar inscrierea site-ului dumneavoastra in Facebook. Pentru o varianta elaborata optati pentru Pachetul C.

Deasemenea, aveti posibilitatea sa ne solicitati crearea de continut pentru pagina de Facebook. In acest caz va rugam sa accesati si oferta noastra de Web Design impreuna cu Pachetul C.

SEO este un concept foarte amplu. Porneste de la notiunile de baza (setare corecta a etichetelor de site – Pachetul B –  pana la optimizarea site-ului prin crearea de continut original prin intermediul blogului, referilor, s.a.m.d.

SEO este un proces de durata si necesita o munca continua, sustinuta.

Rezultatele apar de obicei dupa un timp destul de mare, in general peste sase luni, si nu poate garanta nimeni ca aparitia site-ului dvs in prima pagina Google este pentru totdeauna.

Pachetul B va ofera optiunea de baza – setarea corecta a etichetelor de site, astfel incat  fundatia site-ului sa fie solida.

*Pentru o oferta ampla de SEO, optati pentru Pachetul C.

Reclama este sufletul comertului, si nu numai, de aceea Marketingul si publicitatea online este un element important pentru a va promova produsele/serviciile oferite prin intermediul site-ului dumneavoastra.

Prin intermediul pachetului C, va punem la dispozitie o gama larga de instrumente care va ajuta sa va promovati site-ul.

Ce pachet mi se potriveste?

Am un buget restrans si vreau in prima faza doar sa-mi fac o idee generala cu privire la site-ul meu -> Alege Pachet A
Doresc sa ma asigur ca sunt puse la punct toate elementele suplimentare, definitorii, pentru a avea un site reusit -> Alege Pachet B
Am un buget generos si vreau sa-mi promovez puternic site-ul! -> Alege Pachet C